Lid worden

LET OP, informatie op deze website is niet meer actueel.
M.i.v. maart 2020 is onze vereniging samen met BC Nerash uit Bergschenhoek en BC Fly Over uit Bleiswijk gefuseerd tot
BADMINTONCLUB LANSINGERLAND
Klik HIER voor de website
 
 
BBV PIP biedt nieuwe leden de mogelijkheid om gedurende het hele seizoen lid te worden. U kunt 3 vrijdagavonden geheel vrijblijvend meespelen. Dit is een uitgelezen gelegenheid om met de badmintonsport kennis te maken. Wij zijn er van overtuigd dat u verrast zult zijn over de intensiviteit en de moeilijkheidsgraad van onze sport.
 
Kleding
Wij raden u aan voordat u vrij komt spelen eerst contact op te nemen met onze secretaris, zodat wij u zo goed mogelijk wegwijs kunnen maken met het reilen en zeilen op onze speelavond. Eventueel kunnen wij dan ook een leenracket voor u verzorgen. Voor wat betreft kleding dient u schone sportschoenen mee te nemen. Deze dienen voorzien te zijn van geschikte zolen.
 
Instromen
U kunt bij ons op elk niveau instromen. Of u nu bij wijze van spreken rechtstreeks van de camping komt of al een geslepen competitiespeler bent, wij doen ons uiterste best het u op uw eigen niveau zoveel mogelijk naar uw zin te maken. Op vrijdagavond kunt u uiteraard gezellig komen vrijspelen in de Oostmeerhal. Voor de recreanten die hun vaardigheden willen ontwikkelen is er op die avond ook nog de mogelijkheid tot het volgen van een recreantentraining.
 
Jeugd
Ook voor jeugdspelers wordt er op vrijdagavond een training verzorgd door onze jeugdtrainers. Voor wat betreft de leeftijd van jeugdspelers kennen wij geen ondergrens. In feite kunnen kinderen al lid worden vanaf het moment dat hun motorische ontwikkeling ver genoeg gevorderd is. Mocht u twijfelen of uw kind al zover is, kunt u op vrijdagavond gewoon binnen lopen en onze jeugdtrainer om zijn mening vragen.

Voor vragen neem gerust contact op met onze secretaris: Sandra Kerkvliet
Email Secretariaat
downloads:
Inschrijfformulier nov 2018
Mutatieformulier (nov ’18)

Pluimpje is Pleite