Competitie

Algemene info

De thuiswedstrijden worden altijd op zondag, in principe om 10.00 uur,  in de Oostmeerhal gespeeld. Uitwedstrijden ligt aan de tegenpartij, soms op zaterdag, meestal ook op zondag.

Voor deelname aan de competitie is naast de contributie een competitiebijdrage verschuldigd. Dit omvat naast de zaalhuur voor de competitiewedstrijden ook een extra training op de dinsdagavond.
Wil je meedoen of heb je vragen, neem dan contact op met de competitieleiders, competitie@bbvpip.nl of met de jeugdcommissie, jeugd@bbvpip.nlcompetitieleidsters: Rachelle Mostert en Lisanne van den Bulk, competitie@bbvpip.nl


11-05-2020:
(afscheids-)berichtje van onze competitieleiders Rachelle en Lisanne:

Inmiddels zijn de meeste aanmeldingen binnen voor het komend competitieseizoen. We zijn druk bezig om met de verschillende competitieleiders van de andere verenigingen, de teams in te delen. Een hele klus, want het is best lastig inschatten wat het niveau is en wat de wensen zijn van onze andere toekomstige medeclubgenoten. Over een paar weken hopen we de definitieve indeling bekend te kunnen maken. De oprichting van de nieuwe vereniging houdt tevens in dat Rachelle haar werkzaamheden neer zal leggen en dat Lisanne haar werkzaamheden op termijn overdraagt aan Anita van den Bulk. Zij zal samen met Fabian Liedelmeijer het competitieleiderschap op zich nemen voor Badminton Club Lansingerland.

Wij hebben twee seizoenen het competitieleiderschap voor PIP op ons genomen, met als hoogtepunt het promoveren van team 1 naar de vierde divisie en de bloemen die nog snel op zondagochtend geregeld moesten worden. Het was alles bij elkaar een hele klus, maar we hebben er voor gezorgd dat jullie competitie konden spelen, totdat Corona roet in het eten gooide…

Hopelijk kunnen we in september starten aan een nieuw, gezellig en sportief competitieseizoen bij de nieuwe vereniging.

Sportieve groet,
Rachelle en Lisanne

Pluimpje is Pleite