Teamverslag team 1 halverwege de najaarscompetitie

Hier even een berichtje van team 1. 
 
Wij, als team 1, Milan Peter Rachelle Ilona en ik (jim) zijn in mijn opzicht niet ideaal begonnen aan deze najaarscompetitie tegen USSR. Ik werd in mijn mix met Ilona afgevoerd met een zweepslag, waardoor ik een competieseizoen heb die ik nog nooit heb meegemaakt. Normaal gesproken speel ik ik elke wedstrijd graag mee, alleen ben ik in december door mijn zakelijke drukte niet in staat om mee te spelen. Gelukkig speelt dit team gewoon door met de kwaliteiten die zij in huis hebben, en dat is toch met regelmaat winnen.
 
We zijn sinds vandaag met de returns van de competitie begonnen, en hebben vandaag tegen USSR mooi gepresteerd met een 6-2 overwinning. Op dit moment staan we als nummer 3 in de competitie met 2 punten achter op de nummer 1 die een wedstrijd meer gespeeld heeft, en de nummer 2 in de competitie heeft 2 wedstrijden meer gespeeld, dus het loopt ondanks zwaar bevochten wedstrijden allemaal erg naar behoren in  deze competitie.
 
Alle teams heel veel succes met de komende competitie wedstrijden!
sportieve groet van team 1

Teamverslag team 3 halverwege de najaarscompetitie

Hallo hier team 3

Bestaande uit Dion, Jacqueline, Wesley, Rohin en Manon.
Helaas was Kim er vanaf het begin vanwege gezondheidsredenen er niet bij.
Rohin is geblesseerd, dus staat op non actief. Maar hij draagt zijn steentje bij om het team te voorzien van goede tips.
Ondanks dat we met z’n vieren zijn overgebleven liegen de resultaten er niet om. We hebben nog nooit verloren, toppers zijn we hè. We staan 2e in de lijst.
Ook zijn we niet de moeilijkste, tegenstanders mogen ook gewoon meerijden naar hun eigen wedstrijd 🚕
De sfeer in het team is super, we hebben het gezellig en weten wat we aan elkaar hebben.
Ons stukje is wat verlaat, maar beter laat dan nooit.

Wij wensen iedereen nog een sportieve voortzetting van de competitie!

Groetjes Team 3

TEAMVERSLAG MANNENTEAM HALVERWEGE DE NAJAARSCOMPETITIE

Het team van:  Jeroen, Gerard, Dylan, Tristan en Timo

Wij zijn het herenteam en spelen dit jaar in de B-klasse. Ondanks onze stroeve start zijn we toch nog van de grond losgekomen. Het is goed te zien dat iedereen beter is geworden. Nu gaat het erg goed en we hebben nog 3 wedstrijden te gaan, nog even knallen dus! Als we zo doorgaan kunnen we nog derde worden.

Verder hebben we gehoord dat we in het nieuwe jaar misschien nog een paar competitie wedstrijden erbij krijgen. Dat zou heel erg fijn zijn aangezien wij niet zo veel tegenstanders hebben. Verder vind iedereen het een fijn team en nu op naar de A-klasse!

Teamverslag team 2 halverwege de najaarscompetitie

Hallo! Ik ben Aranka, nieuw in team 2, desalniettemin teamcaptain…

Inmiddels zijn we al op de helft van de competitie. Hoewel wij over de resultaten niet altijd te spreken zijn, ben ik juist wél te spreken over mijn teamgenoten. Nu vragen jullie je misschien af waarom, nou, dat zal ik eens even uitleggen!

Ons team bestaat uit 6 leuke mensen, maar deze mensen moesten allemaal nog even aan elkaar wennen. Het is dus eigenlijk een heel gerenoveerd team. Waarom is ieder teamlid nu zo leuk?

Robin –      Robin is een trouwe supporter. Kijk je tijdens je wedstrijd even op de tribune, zit hij daar altijd om je aan te moedigen als hij niet zelf staat te bikkelen!

Danny –     Danny is een echte teamplayer. Wanneer hij ziet dat iemand het lastig op de baan heeft, sleept hij diegene er punt voor punt doorheen. Wanneer hij zelf op de baan staat zie je hem niet zo snel opgeven, hij gaat voor elke wedstrijd!

Marcel –     Marcel is toch een beetje het vaderfiguur van ons team. Hij is súpertrots op je als je je wedstrijd wint, en zo niet, dan nóg!

Anita –       Anita is de drijfveer van het team! Opgeven? Daar heeft Anita nog nóóit van gehoord!

Laura –      Met Laura is het nooit saai. Ze is altijd in voor een geintje en heeft elke wedstrijd wel een nieuwe quote, wat elke wedstrijd weer een glimlach op mijn gezicht oplevert.

Vanaf aankomende zondag speelt team 2 alle 7 de wedstrijden opnieuw (oftewel, de returns), en dan laten we iedereen een poepie ruiken! Handhaven zullen we!

Groetjuuus, Aranka!

Regio Senioren Kampioenschappen

Ook in het weekend van 24/25 november vonden de Regio Senioren Kampioenschappen plaats. Deze kampioenschappen worden ieder jaar georganiseerd door Badminton Nederland regio Zuid-West. Hier kunnen de deelnemers tegen elkaar uitkomen om Kampioen van de regio Zuid-West te worden, of om gewoon leuke wedstrijden te kunnen spelen.

Vijf deelnemers van PIP durfden het aan om mee te doen: Rachelle, Marco, Oscar, Brian en Jeroen.

Lees verder Regio Senioren Kampioenschappen

Pluimpje is Pleite