Gespeelde toernooien

Zien we dubbel? Gebroeders Koot twee keer een eerste plek, Tristans eerste RJC prijs dit seizoen is een feit en Brian en Rachelle beginnen het toernooi ook goed .
Het seizoen is nog maar net begonnen maar de eerste toernooien zijn al gespeeld. Lees hieronder meer over al deze toernooien!

Het eerste toernooi was het Drop Shot Zomertoernooi op 25 augustus. Brian en Rachelle wisten de eerste prijs te behalen!

Brian en Rachelle op de hoogste plaats van het podium

In het weekend van 7 en 8 september vond het eerste toernooi van het Regio Jeugd Circuit plaats. Dit eerste toernooi was bij DKC en natuurlijk was Tristan van de partij!
Als enige pipper deed hij mee in de U19. In single werd hij in de halve finale uitgeschakeld door de uiteindelijke winnaar, in de dubbel wist hij samen met Rutvik Karupothula een mooie tweede prijs te behalen!

Tristan (links) naast zijn dubbelpartner Rutvik

In datzelfde weekend speelde Milan samen met zijn broertje in Houten een toernooi. Hij kwam naar huis met niet 1, niet 2, niet 3, maar 4 prijzen (zowel in de dubbel als in de single viel hij in de prijzen).
Hieronder zijn verslag:

Afgelopen weekend was het BV Houten Warming-up toernooi in regio midden. Hier ben ik samen met mijn broertje Lucas (BC Asterix) naar toe gegaan om zaterdag mee te doen in de ‘6’ en zondag in de ‘4’. In Houten kan er mee gedaan worden op bijna elk niveau en is er voor iedere speler wel een categorie om te spelen. Verder is het interessante aan een toernooi in een andere regio dat je er een uitje van kan maken en dat je er bijna alleen maar spelers tegenkomt die je (nog) niet kent.
Op zaterdag deden Lucas en ik mee in de categorie ‘6’, waar wij na een lange dag de dubbel winst mochten binnen slepen, waarmee ons doel van het weekend bereikt was. De tweede dag was voor ons meer als voorbereiding voor het nieuwe seizoen ingecalculeerd, maar onverwachts kwamen wij ook hier de poule door, waarna wij er ook voor die dag in geloofde dat er meer in zat. Na een extreem spannende halve finale en finale mogen wij ons ook winnaar noemen van de heren dubbel  ‘4’.
Mega trots en met super veel spierpijn kijk ik terug op een gezellig en uitdagend toernooi.

Rechts Milan, links zijn broer Lucas