Heerlijke oliebollen tijdens nieuwjaarstoernooi

Het eerste interne toernooi van 2019 bij BBV PIP is gespeeld!
Voor zowel jeugd als senioren vond op vrijdag 4 januari het traditionele nieuwjaarstoernooi plaats .

Tijdens dit toernooi werd de jongste jeugd getrakteerd op zelfgebakken oliebollen (dank je wel jeugdcommissie) en genoten ze van (alcoholvrije) champagne tussen de wedstrijden door.
Winnaars van dit gezelligheidstoernooi waren: Brycent, Ruben en Daphne. 

Meer foto’s van het toernooi voor de jeugd op website en facebook


De senioren en oudere jeugdspelers speelden later op de avond. Dit jaar was de opzet anders dan gebruikelijk. De oudste helft van de deelnemers werd aan aan speler uit  de jongste helft van de deelnemers gekoppeld en dit is deels geslaagd geweest. Volgend jaar borduren we hier weer verder op.

Wat niet veranderd was waren de oliebollen (die waren uitermate lekker!), de prijzen voor de eerste plaatsen en de enthousiaste PIP-ers. Het was weer gezellig en er werden veel partijtjes gespeeld.

De winnaars van de 4 poules waren: Jim Rauxloh met Wesley Merk, Marcel Ardon met Dylan Overmeer, John van Mierlo met Maik Scheermeijer en René de Jong met Fabiënne Smits.

Zij ontvingen een schoteltje, wat later ingewisseld kon worden voor een bittergarnituur. Dit werd natuurlijk met een drankje genuttigd en er werd nog gezellig nagepraat.

     

      
Meer foto’s van het seniorentoernooi op website en facebook.