Najaarscompetitie ten einde

9 Februari vond de laatste wedstrijd van dit seizoen plaats. En voor een hoop jeugdteams en 2 herenteams staat de voorjaarscompetitie al gelijk voor de deur. Maar voordat dat begint blikken we nog even terug op de afgelopen competitie.

Dit jaar speelde er voor het eerst een jeugdteam mee tijdens de najaarscompetitie. Dit team heeft zich meer dan bewezen en zijn op een mooie 3e plek geëindigd.

Team 1 is vorig seizoen gepromoveerd naar de 4e divisie! Helaas moesten zij het dit seizoen zonder Ilona doen, maar kwam de versterking uit hetzelfde gezin, Aranka kwam namelijk in het eerste team. Rachelle raakte voor de eerste wedstrijd al geblesseerd, waardoor zij een groot deel van het seizoen niet mee kon spelen. Het team heeft zijn uiterste best gedaan, maar wist helaas niet te voorkomen om als 7e te eindigen.

Team 2 wist vorig seizoen te promoveren naar de 5e divisie! Manon had tijdens de laatste wedstrijden te kampen met een enkelblessure, waardoor zij niet meer verder kon spelen. Wij hopen op een goed en spoedig herstel. Ook dit team eindigde op een 7e plek.

Team 3 werd dit seizoen versterkt met twee nieuwe teamleden. Ondanks dat ook dit team alles heeft gegeven, zijn ook zij op een 7e plek geëindigd.

Team 4 heeft een uitstekend seizoen gedraaid. Op de laatste competitiedag vochten zij nog om een tweede plek met BV DEO. Helaas kwamen zij één punt te kort en eindigde op een mooie 3e plek. Ook team 4 had te maken met blessures. Wij wensen Ciska en Sander een spoedig herstel!

Team 5 belandde dit seizoen in de middenmoot, namelijk op de 5e plek.

Team 6 was ons jongste team deze competitie. Zij wisten zich prima staande te houden in de seniorencompetitie en belandde met elkaar op de 3e plek.

En op de vrijdagen hebben de spelers van team 7 hun best gedaan. Ook zij hadden door de blessure van John van der Meer de nodige invallers nodig. Zij zijn op de 6e plek geëindigd. Ook John wensen wij een spoedig herstel!
 
Dit was de laatste najaarscompetitie voor BBV PIP. Volgend jaar zal de competitie hoogstwaarschijnlijk samengevoegd worden met Nerash en Fly Over en zullen wij verder gaan met de nieuwe vereniging BCL. Binnenkort zullen de inschrijfformulieren weer worden uitgedeeld.
 Alle spelers die de voorjaarscompetitie gaan spelen, heel veel succes!
 
Met sportieve groetjes van de competitieleiders,
Lisanne en Rachelle

Tijdens de thuiswedstrijden van de najaarscompetitie zijn foto’s gemaakt:
Foto’s 01-12-2019
Foto’s 15-12-2019
Foto’s 09-02-2019