Nieuwjaarstoernooi senioren

Vrijdagavond 6 januari om 20.00 uur stroomde de zaal vol met pippers en introducés en begon het gezellige oliebollen-/ nieuwjaarstoernooi voor de senioren en jeugd vanaf 14 jaar (jeugdgroep 4).

Er werden wedstrijden gespeeld van 19 minuten met een vaste partner. Voor de externe mens was er lekkere muziek en voor de interne mens was ook dit jaar voor heerlijke oliebollen gezorgd. Er werd gespeeld in 4 poules: De ‘Oliebollen’, ‘Appelflappen’, ‘Champagneflessen’ en ‘Poedersuikers’.

Om 23:00 was het tijd voor de prijsuitreiking in Charlies. De nr 1 en 2 gingen op de foto en de nr 1 kreeg het welbekende schoteltje. Dit schoteltje was wat later in te leveren voor een schaal bittergarnituur met een gezond randje.

De winnaars zijn:
Poedersuikers:
1: Frank en Wim.
2: Christophe en Jutte.

Champagneflessen:
1: John v/d/ Hoeven en André.
2: John v/d/ Meer en Ed.

Appelflappen:
1. Rob en Sander.
2: Gerard en Marry.

Oliebollen:
1.Jorn en Thierry.
2: Milan en Robin.

Het nieuwjaarstoernooi heeft ook een grote prijs, de wisselbeker. Deze werd gewonnen door Jorn en Thierry. Zij mogen een jaar lang voor hem zorgen, maar dan moeten ze hem even bij Ed gaan ophalen. Want vanwege afwezigheid van de grote winnaars heeft Ed de beker mee naar huis genomen.

Toernooi organisatie en fotograven, bedankt voor jullie inzet.
Het was een beregezellige avond, een mooi begin van een heel sportief en gezond 2017!

Foto’s in klein formaat staan hier op deze website, op onze facebookpagina staan ze in groter formaat en zijn ze hier te vinden.