Stand van zaken fusie

Beste, toekomstige, seniorleden, (ouders van) jeugdleden en ereleden van BADMINTONCLUB LANSINGERLAND,

Jawel, onze nieuwe vereniging heeft een naam!

Op basis van jullie inzendingen zijn een viertal namen voorgelegd aan de leden, waaruit jullie konden kiezen. Er is massaal gestemd en de duidelijke winnaar is:  BADMINTONCLUB LANSINGERLAND. Bij het nieuwjaarstoernooi heeft interim-voorzitter Lisette de nieuwe naam bekend gemaakt. Een naam die duidelijk maakt om welke sport en locatie het gaat. Ook is inmiddels een domeinnaam geclaimd en zoals jullie kunnen zien, heeft BCL al een eigen logo! Hartelijke dank hiervoor aan Ed Swanborn.

Verder willen wij graag het volgende melden:

  • De statuten voor de nieuwe vereniging zijn opgesteld en afgestemd met Badminton Nederland en een notaris. Wij verwachten dat er binnen 4 weken kan worden getekend, waarmee BCL ook juridisch een feit is.
  • Er is een interim-bestuur gevormd, bestaande uit: Lisette in ’t Veen (voorzitter), Sandra Kerkvliet (secretaris), Roel van Harten (algemeen) en Peter den Boer (algemeen). Een belangrijke schakel, die nog ontbreekt, is de penningmeester. Wij komen nog met een vacaturetekst, maar mocht je belangstelling hebben, laat het ons weten!
  • Wij hopen in februari jullie via de email te benaderen om je op een eenvoudige wijze uit te schrijven bij de ‘oude’ vereniging en aan te melden bij BCL. Jullie zullen dit bericht ontvangen via de ‘oude’ vereniging.
  • Wij hopen uiterlijk in maart in gesprek te gaan met jullie over de verdere invulling van de commissies, want alleen met jullie maken wij een succes van BCL!
  • Vanuit het collectief voeren wij momenteel gesprekken met de trainers, Badminton Nederland, gemeente Lansingerland, Sportfondsen en andere partijen.

Wij houden jullie op de hoogte van de verdere ontwikkelingen. Mocht dit bericht bij jullie vragen oproepen, laat het ons weten, mondeling of via: lansingerlandbc@gmail.com .

Met vriendelijke groet,
Het interim-bestuur van Badmintonclub Lansingerland