Team 4 op weg naar het kampioenschap

Met nog 5 wedstrijden te gaan staat het 4e team er heel goed voor. We hebben 53 punten gescoord uit 9 wedstrijden en staan daarmee op de 1e plek. Ons team bestaat uit de volgende spelers:

Sander, de enige heer die vorig jaar ook al in dit team zat en tevens onze mix expert. Hij is een ware meester gebleken in het gemengd dubbelspel. Hij is daarin nog ongeslagen met 8 uit 8 wedstrijden.

Lisanne, de vaste mixpartner van Sander, heeft bewezen dat het winnen van een gemengd dubbelspel ook zonder Sander kan. Sander kon er namelijk 1 wedstrijd niet bij zijn en toen heeft ze ook met Tristan de mix weten te winnen. En daardoor is ook zij ongeslagen in de mix met 9 uit 9 wedstrijden.

Ciska, het vaste dubbelmaatje van Lisanne en onze eerste dame heeft helaas nog maar 4 wedstrijden kunnen spelen vanwege een slepende rugblessure. Ze werkt hard aan haar herstel en we hopen in het nieuwe jaar weer op haar aanwezigheid op de baan. De afgelopen tijd heeft ze ons vanaf de kant aangemoedigd en heeft ook de nodige wedstrijden geteld. Bedankt daarvoor!

Tristan, nieuw in het team en daarnaast ook ons grootste talent en met afstand de jongste speler. Hij is nog ongeslagen als 2e heer in de single en heeft net als Lisanne alle wedstrijden tot nu toe gespeeld. Daarnaast speelt hij regelmatig een toernooitje in het weekend als hij geen competitiewedstrijd heeft. Ook traint hij nog een keertje extra in de week bij Drop Shot, vanwege de aankomende jeugdcompetitie die hij daar in het voorjaar gaat spelen. Hij maakt van ons team met afstand de meeste badmintonuren.

Rohin, net als Tristan nieuw in het team. Hij is in april dit jaar met succes geopereerd aan zijn linkerknie vanwege een scheurtje in zijn binnenmeniscus. Vanaf september is hij hard aan het trainen geweest om weer op het gewenste niveau mee te kunnen doen. En dat gaat met de week en wedstrijd beter. Aangezien zijn vaste mixpartner, Ciska, was uitgevallen heeft hij met verschillende dames mogen mixen en met succes. Coco en Sharina, bedankt voor jullie sterke invalbeurten! Sharina is helaas bij een ongeluk op haar werk geblesseerd geraakt. Sharina, namens ons team veel sterkte met het herstel! Hopelijk sta je weer snel op de baan!

We mogen echter nog niet te vroeg juichen, want het is erg spannend in de voorhoede. Er is slechts een verschil van 2 punten met de nummer 2, onze fusiepartner Fly Over, en de nummer 3 Deo staat daar maar 1 punt achter.
Toch hoop ik van harte dat het ons gaat lukken om het kampioenschap en een promotie naar de 6e divisie binnen te halen, want, naar de tussenstanden van de andere seniorenteams kijkend, lijkt het erop dat kampioen worden deze competitie voor de overige teams niet haalbaar is.
Aan de teamspirit zal het echter niet liggen, want dat is bij ons team meer dan goed. Naast de badmintonkunsten wordt er bij de thuiswedstrijden in de 3e helft ook volop genoten van de bakkunsten van de spelers. Zo leer je ook de kwaliteiten van je teamgenoten buiten de baan goed kennen.

Kortom, onze competitie kan echt niet meer stuk. Natuurlijk hopen we dat we de laatste 5 wedstrijden mooi kunnen afsluiten, we gaan er in ieder geval vol voor!

Namens team 4,
Rohin Mehra

V.l.n.r.: Tristan, Lisanne, Ciska, Sander en Rohin