Teamverslag team 2 halverwege de najaarscompetitie

Hallo! Ik ben Aranka, nieuw in team 2, desalniettemin teamcaptain…

Inmiddels zijn we al op de helft van de competitie. Hoewel wij over de resultaten niet altijd te spreken zijn, ben ik juist wél te spreken over mijn teamgenoten. Nu vragen jullie je misschien af waarom, nou, dat zal ik eens even uitleggen!

Ons team bestaat uit 6 leuke mensen, maar deze mensen moesten allemaal nog even aan elkaar wennen. Het is dus eigenlijk een heel gerenoveerd team. Waarom is ieder teamlid nu zo leuk?

Robin –      Robin is een trouwe supporter. Kijk je tijdens je wedstrijd even op de tribune, zit hij daar altijd om je aan te moedigen als hij niet zelf staat te bikkelen!

Danny –     Danny is een echte teamplayer. Wanneer hij ziet dat iemand het lastig op de baan heeft, sleept hij diegene er punt voor punt doorheen. Wanneer hij zelf op de baan staat zie je hem niet zo snel opgeven, hij gaat voor elke wedstrijd!

Marcel –     Marcel is toch een beetje het vaderfiguur van ons team. Hij is súpertrots op je als je je wedstrijd wint, en zo niet, dan nóg!

Anita –       Anita is de drijfveer van het team! Opgeven? Daar heeft Anita nog nóóit van gehoord!

Laura –      Met Laura is het nooit saai. Ze is altijd in voor een geintje en heeft elke wedstrijd wel een nieuwe quote, wat elke wedstrijd weer een glimlach op mijn gezicht oplevert.

Vanaf aankomende zondag speelt team 2 alle 7 de wedstrijden opnieuw (oftewel, de returns), en dan laten we iedereen een poepie ruiken! Handhaven zullen we!

Groetjuuus, Aranka!