Toernooien

Voor zowel de jeugd als de senioren wordt een groot aantal toernooien georganiseerd. Sommige zijn interne ‘gezelligheidstoernooien’, waar ook introduc├ęs van harte welkom zijn.

Voor de jeugd kennen we o.a. het vriendjes en vriendinnetjes toernooi. Hierbij mogen de jeugdleden, je raadt het al, een vriendje of vriendinnetje meenemen. Bij het ouder-kindtoernooi zijn een van de ouders uitgenodigd.

Voor de senioren wordt onder andere het Lansingerlandtoernooi, recreantentoernooi, nieuwjaarstoernooi, slottoernooi en nog veel meer georganiseerd. De ene keer worden er onderling koppeltje gevormd, de andere keer worden partners, vrienden en kennissen gestrikt. De ervaring leert dat de prijzen, veelal iets lekkers, het naborrelen niet overleeft. Dat is ook de bedoeling, want gezelligheid staat voorop!
Naast bovenvermelde toernooien organiseert Garage Wilgenlaan/PIP voor zowel de jeugd als de senioren jaarlijks een ‘open toernooi’. Deze toernooien zijn tot verre omgeving bekend.

Dan zijn er ook nog de externe toernooien; in het gehele land worden door de verschillende badmintonverenigingen toernooien georganiseerd. Wij hebben geprobeerde de leukste toernooien uit de omgeving te selecteren. Zie hiervoor de “Toernooi Agenda“.

Meedoen aan een toernooi is een leuke, leerzame ervaring!
Voor jeugdleden die competitie (gaan) spelen is het ook aan te bevelen om aan een aantal toernooien mee te doen voor dat de jeugdcompetitie start.