Recreanten Toernooi

Het recreanten-toernooi vindt meestal plaats in mei.
Dit toernooi is een open toernooi, bedoeld voor alle recreanten uit de omgeving,

Recreantentoernooi 2019

Vrijdag 24 mei werd weer ons eigen recreantentoernooi gespeeld. Bij dit toernooi worden verenigingen uit de omgeving uitgenodigd. Na al die jaren zie je dan ook iedere keer dezelfde gezichten terugkomen. Dat is heel leuk!
Met de 26 deelnemers werd er in 4 vaste poules gespeeld. Het was weer een gezellige avond met leuke partijen. Naderhand werden bij Charlie’s de taarten van de winnaars nog genuttigd bij een drankje. 

De troostprijzen (dienblaadje met mok en doosje thee) mochten mee naar huis worden genomen.
De poulewinnaars waren Lorrain de Groot (Fly Over), Sharina Lamens (PIP), Anita Stoopman (BOV) en Aad Willemse (BC Pijnacker).
De troostprijzen gingen naar Mignon Gielen (Fly Over), Mariska van Venetië (PIP), Hans Wooning (Fly Over) en Liesbeth Niewold (BOV). Hans liet zijn prijs in ontvangst nemen door Cora.

Meer foto’s staan hier. Op onze facebookpagina zijn ze ook te vinden.


Verslag Recreantentoernooi 2018
Vrijdag 25 mei werd weer ons eigen recreantentoernooi gespeeld. Uitgenodigd waren verenigingen uit de omgeving en BC Fly Over leverde de meeste deelnemers. Heel fijn voor de organisatie was dat ondanks de 24 inschrijvingen iedereen er was!

Vijf partijtjes met wisselende partners werden afgewerkt en het enthousiasme straalde eraf. Het was weer een gezellige avond met leuke partijen. Naderhand werden bij Charlie’s de taarten van de winnaars nog genuttigd bij een drankje.  De troostprijzen (body wash met washandje) mochten mee naar huis worden genomen.

De poulewinnaars waren John van der Meer (PIP), Vincent de Groot (Fly Over) en Cora de Bree (BOV).

De troostprijzen gingen naar Ron Rullens, Jeroen Kasbergen (Fly Over) en Ria Tonies (BOV)

Foto’s op deze website (in klein formaat) zijn hier te vinden,
op onze facebookpagina staan ze in groter formaat hier.